صفحه شخصی علیرضا احمدی   
 
نام و نام خانوادگی: علیرضا احمدی
استان: خراسان جنوبی - شهرستان: بیرجند
رشته: کارشناسی عمران
شغل:  سرپرست دفتر فنی دانشگاه ، رئیس هیت مدیره شرکت هترا بتن کویر
شماره نظام مهندسی:  39-3-0-01216
تاریخ عضویت:  1389/09/09
 روزنوشت ها    
 

 فناوری تولید ساختمان با چاپگرهای سیمانی بخش عمران

9

در آینده ای نه چندان دور میتوان تمام عناصر لازم برای ساخت ساختمان ها را با استفاده از یک چاپگر سه بعدی چاپ کرد. در این راستا، نری آکسمن. پژوهشگر مرکز تحقیقاتی دانشگاه MIT، در تلاش برای ارتقای فناوری چاپگرهای سه بعدی است.

به طوری که این چاپگرها بتوانند حتی در عرصه ساختمان سازی نیز کاربرد داشته باشند. هدف این محقق استفاده بهینه از عملکردهای رو به رشد چاپگرهای سه بعدی است. چاپگرهای سه بعدی فعلی با استفاده از مواد پلیمری میتوانند تصاویر مختلف برای مثال اسباب بازی ها و لوازم خانگی را چاپ کنند.

اکنون در این نسخه جدید امکان چاپ قطعات با استفاده از موادی چون سیمان و فلزات نیز امکان پذیر میشود. این دانشمند تاکنون موفق شده است به چاپگرهای سه بعدی این امکان را بدهد که ضریب تخلخل سیمان و یا الاستیسیسته یک پلیمر را در زمان پاپ تغییر دهند.

این دانشمند همچنین معیار سنج چاپ را به گونه ای طراحی کرده است که بر روی بازوهای روباتیک قابل انعطاف نصب باشند. به این ترتیب چاپگر میتواند آزادی حرکت بیشتری نسبت به چاپگرهای سه بعدی ثابت داشته باشد.

بخش دیگری از کار این محقق، مطاله بر روی عناصر طبیعی است که با استفاده از آنها بتوان کار و هزینه های لازم برای ساخت مواد قابل استفاده در این چاپگرها را کاهش داد.

براساس گزارش تکنولوژی ریوو، برای مثال، این پژوهشگر دریافته است که بخش های خارجی چوب شاخه های درخت نخل متراکم تر از بخش های داخلی آن است، در حالیکه مرکز این چوب متخلخل تر و بنابراین سبک تر است.

سه شنبه 3 خرداد 1390 ساعت 11:01  
 نظرات    
 
میثم سید بخشی 21:52 سه شنبه 10 خرداد 1390
3
 میثم سید بخشی
مرسی